backgr

Четвъртък, 13 Юни, 2024
УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

Скъпи приятели,

Информацията в нетърговската част на www.ivenchev.com се помества добронамерено и единствено за Ваше и наше удоволствие, като не носим по никакъв начин каквато и да е отговорност за нейната достоверност и използваемост. Това се отнася особено за естетическите достойнства, езотеричните свойства и лечебни качества на минералите и скъпоценните камъни.

Информацията, поместена в търговската част на www.ivenchev.com (e-store.ivenchev.com), има за цел да запознае потребителите и клиентите на сайта с характеристиките на предлаганите за продан изделия и да подпомогне техния избор, като също се помества добронамерено и в максимална разумна степен, съгласно нашата информираност и познания към дадения момент. Конкретните Условия на продажбите са поместени в съответния раздел на търговската част на сайта.

На потребителите и клиентите на www.ivenchev.com е дадена възможност за обратна връзка с нас и публично обсъждане и изразяване на мнения чрез форум и съответно "табло" за мнения и отзиви. Разчитаме на Вашата коректност и толерантност при използването на въпросните средства за комуникация. Теми, мнения и публикации с расова, етническа, политическа и сексуална тематика, както и други, уронващи престижа и достойнството на личността, ще бъдат изтривани. Толерираме в разумна степен изявите на реклама и самореклама на колеги от бранша - основно бижутери, художници-приложници, както и на дизайнери и фотографи на бижутерия.

Информацията и мненията, поместени във форума са на съответните посетители и участници в него и не ангажират с нищо хазяина на сайта - "Ивенчев Консулт" ЕООД.

Предоставяната информация относно грижите за скъпоценните камъни и бижутата е възможно най-пълна, в съответствие с нашите моментни познания, като все пак препоръчваме за конкретни съвети да се обръщате към професионални гемолози или бижутери.

Връзките в www.ivenchev.com към уебсайтове на трети лица и/или организации са предоставени единствено за Ваше удобство.

Потребителите на сайта www.ivenchev.com нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси, зловредни компютърни кодове и др., нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.

"Ивенчев Консулт" ЕООД не отговаря с нищо и по никакъв начин за каквито и да било щети или вреди на лица или собственост, във връзка с използването или неизползването на информацията от този сайт.


Рая и Ивенчев