backgr

 Уважаеми клиенти! Информираме Ви, че временно преустановяваме приемането на поръчки за изработване на НОВИ бижута. През електронния магазин ще изпълняваме поръчки единствено за НАЛИЧНИ бижута, БЕЗ КОРЕКЦИИ по тях. Благодарим за разбирането!               

Рая и Ивенчев

Сряда, 08 Февруари, 2023

ПОСЛЕДНО ОБНОВЯВАНЕ:

20-07-2022, 08:18.

КАМЪК НА ФОКУС

emeralds 350 11 3918

Изумруд

ЗОДИЯ НА ФОКУС

ВОДОЛЕЙ

21.01 - 19.02

НЕЩО (НЕ)СЛУЧАЙНО

320_01_7692_alexandrite.jpg

Ново 20

Ново 20-1

 

 

 

 

 

Ново 20-2

НАЧАЛО

Добре дошли на страницата на ИВЕНЧЕВ & РАЯ – УНИКАТНА БИЖУТЕРИЯ.

Този сайт е електронно разширение на нашия бижутерски магазин и е посветен на скъпоценните камъни, включително перлите, корала и кехлибара, както и на бижутата изработвани с тях. Тук Ви предоставяме разнообразна информация за видовете скъпоценни и полу-скъпоценни камъни, както и за други ювелирни материали, включително златото и среброто. Конкретна информация за предлаганите от нас бижута онлайн можете да намерите чрез връзките в лявата колонка на тази страница, през бутона УНИКАТНА БИЖУТЕРИЯ или на адрес http://e-store.ivenchev.com/.

На Вашето внимание представяме следните основни раздели:

- ЗА СКЪПОЦЕННИТЕ КАМЪНИ

- УНИКАТНА БИЖУТЕРИЯ

- БЛОГ

- ПРЕПОРЪЧВАМЕ

- УКАЗАТЕЛ

- СПРАВОЧНИК

- КАЛЕЙДОСКОП

В рубриката ЗА СКЪПОЦЕННИТЕ КАМЪНИ (или какво можем да научим за тях и за бижутерията) сме поместили информация за скъпоценните камъни като ювелирни материали, а също така и като обект на възхищение и обожаване, на завист и сълзи. Не сме пропуснали и езотеричната страна на тяхната привлекателност. Накратко: скромен опит за енциклопедично представяне на български език на скъпоценните камъни и тяхната магия.

 

В търговския раздел УНИКАТНА БИЖУТЕРИЯ (или това което предлагаме) показваме част от бижутата, които могат да се закупят от разстояние (напр. с наложен платеж) или  "на живо" в нашето магазинче, наречено "ИВЕНЧЕВ & РАЯ - УНИКАТНА БИЖУТЕРИЯ". Освен това, което предлагаме в завършен вид, бижута по поръчка могат да бъдат изработени за Вас с наши камъни и със сребърен обков.

 

БЛОГ - Нашето мнение и размисли по различни въпроси. В блога поместваме и последните новости в сайта, които често са прекалено многобройни, за да могат да бъдат изброени на "първа" страница.

 

ПРЕПОРЪЧВАМЕ е страничка с препратки към външни сайтове за скъпоценни камъни и бижутерия, както и с препоръчвана от нас литература на български и други езици.

 

УКАЗАТЕЛ е визуален "показалец" на галериите с фотографии в нашия сайт. Това е линк за бързо "прелистване" на галериите и самите фотографии ако нямате желание да четете или да се въртите в кръг из отделните менюта и препратки. Следва да се отбележи, че това не са всичките публикувани тук фотографии и останалите снимки могат да бъдат разгледани единствено  през съответната страница в контекста на обясненията по конкретната тема.

 

Нашият СПРАВОЧНИК е страничка с бързи връзки към определена информация за скъпоценните камъни и знаците на зодиака, семейните годишнини, грижи за камъните и бижутата с тях, както и друга полезна според нас информация, включително опит за списване на "речник" с термини от областта на гемологията, минералогията, бижутерията и т.н.

 

КАЛЕЙДОСКОП е мястото за клюките, фактите, градските легенди, имената и т.н. в бижутерията, гемологията и изобщо в шарения свят на скъпоценните камъни и различните минерали.

 

Рубриката НОВО 20 (или новите неща в нашия сайт и около него) Ви дава справка и бързи връзки към значителните новости в сайта, както и датата, на която сме ги поместили тук. С една дума: най-важните новини за този сайт.

Желаем Ви приятни минути (а защо не и часове) в нашия сайт!

Рая и Ивенчев

STRELKA_NAGORE_100x50

 

АВТОРСКИ ПРАВА

АВТОРСКИ ПРАВА

Ивенчев&Рая - Уникатна бижутерия

ПРЕПОРЪКИ

Този сайт изглежда най добре на резолюция 1280х1024 (или по-висока) и поддържа Mozilla Firefox 1.0 +, Safari 1.2+, Opera 9.0+, Internet Explorer, Google Chrome, а по всяка вероятност и други интернет браузъри.

ЗА КОНТАКТ

Напишете ни e-mail

за Рая: raya@ivenchev.com

за Ивенчев: ivenchev@ivenchev.com