backgr

 Уважаеми клиенти! Информираме Ви, че временно преустановяваме приемането на поръчки за изработване на НОВИ бижута. През електронния магазин ще изпълняваме поръчки единствено за НАЛИЧНИ бижута, БЕЗ КОРЕКЦИИ по тях. Благодарим за разбирането!               

Рая и Ивенчев

Сряда, 08 Февруари, 2023
ЦЕНИТЕ НА МЕТАЛИТЕ И НА НАШИТЕ ИЗДЕЛИЯ

Във връзка с непрекъснато променящите се (най-вече нарастващи) цени на среброто, златото, платината и т.н. на световните пазари, а в частност и в България, бихме желали да уведомим Вас, нашите клиенти за следното:

Всички изделия, които са обозначени като налични ("в наличност") в нашия онлайн магазин, остават с непроменена цена до тяхното изчерпване. Указаните цени на изделията "с поръчка" следва да се приемат като ориентировъчни и ще бъдат коригирани съгласно актуалната цена на съответния благороден метал към момента на приемане за изпълнение на Вашата поръчка, за което ще бъдете надлежно информирани.

При корекция в размера на наличен пръстен в рамките на 1-2 номера, цената остава непроменена. По-голяма корекция изисква изработването на нов пръстен, което означава актуализиране на цената на новото изделие.

Благодарим за Вашето разбиране!

Рая и Ивенчев

04 март 2011