backgr

 Уважаеми клиенти! Информираме Ви, че временно преустановяваме приемането на поръчки за изработване на НОВИ бижута. През електронния магазин ще изпълняваме поръчки единствено за НАЛИЧНИ бижута, БЕЗ КОРЕКЦИИ по тях. Благодарим за разбирането!               

Рая и Ивенчев

Сряда, 08 Февруари, 2023
АВТОРСКИ ПРАВА

Основната информация за скъпоценните камъни и бижутерията, поместена на този сайт, може да се открие свободно в интернет, да се прочете в множество специализирани книги и брошури, или да се научи от различни научно-популярни филми. В това отношение смятаме, че не сме допринесли с нищо ново към тази област на човешкото познание.

Все пак считаме, че положеният от нас труд в систематизирането и излагането на съдържанието във вида, предоставен на вашето Внимание, изисква позоваване на нашия сайт www.ivenchev.com, ако цитирате информация взета от тук.

Това към което имаме по-специално отношение е публикуваният снимков материал. Фотографиите са заснети  изключително и единствено от нас, показват основно наши минерални образци и бижута, или такива, които са любезно предоставени от наши приятели за целите на сайта - популяризиране на скъпоценните камъни и бижутата с тях. Иначе казано, снимките в този сайт са със запазени авторски права.

Заснемането и обработката на фотографиите в този сайт коства много време, енергия, средства и пр., и поради тази причина Ви ги предоставяме в намален (спрямо оригиналния) размер и обозначени с адреса на нашия сайт. Можете да ги използвате за илюстрации на Ваши текстове в други сайтове единствено при условие, че укажете откъде е взета конкретната наша фотография и публикувате оригиналния линк към нея на нашия сайт. Ако желаете някои от нашите фотографии с високо разрешение и/или за търговски цели, свържете се с представител на "Ивенчев Консулт" ЕООД по електронен път или на указаните телефон, факс или адрес.