backgr

 Уважаеми клиенти! Информираме Ви, че временно преустановяваме приемането на поръчки за изработване на НОВИ бижута. През електронния магазин ще изпълняваме поръчки единствено за НАЛИЧНИ бижута, БЕЗ КОРЕКЦИИ по тях. Благодарим за разбирането!               

Рая и Ивенчев

Сряда, 08 Февруари, 2023
УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

Скъпи приятели,

Информацията в нетърговската част на www.ivenchev.com се помества добронамерено и единствено за Ваше и наше удоволствие, като не носим по никакъв начин каквато и да е отговорност за нейната достоверност и използваемост. Това се отнася особено за естетическите достойнства, езотеричните свойства и лечебни качества на минералите и скъпоценните камъни.

Информацията, поместена в търговската част на www.ivenchev.com (e-store.ivenchev.com), има за цел да запознае потребителите и клиентите на сайта с характеристиките на предлаганите за продан изделия и да подпомогне техния избор, като също се помества добронамерено и в максимална разумна степен, съгласно нашата информираност и познания към дадения момент. Конкретните Условия на продажбите са поместени в съответния раздел на търговската част на сайта.

На потребителите и клиентите на www.ivenchev.com е дадена възможност за обратна връзка с нас и публично обсъждане и изразяване на мнения чрез форум и съответно "табло" за мнения и отзиви. Разчитаме на Вашата коректност и толерантност при използването на въпросните средства за комуникация. Теми, мнения и публикации с расова, етническа, политическа и сексуална тематика, както и други, уронващи престижа и достойнството на личността, ще бъдат изтривани. Толерираме в разумна степен изявите на реклама и самореклама на колеги от бранша - основно бижутери, художници-приложници, както и на дизайнери и фотографи на бижутерия.

Информацията и мненията, поместени във форума са на съответните посетители и участници в него и не ангажират с нищо хазяина на сайта - "Ивенчев Консулт" ЕООД.

Предоставяната информация относно грижите за скъпоценните камъни и бижутата е възможно най-пълна, в съответствие с нашите моментни познания, като все пак препоръчваме за конкретни съвети да се обръщате към професионални гемолози или бижутери.

Връзките в www.ivenchev.com към уебсайтове на трети лица и/или организации са предоставени единствено за Ваше удобство.

Потребителите на сайта www.ivenchev.com нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси, зловредни компютърни кодове и др., нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.

"Ивенчев Консулт" ЕООД не отговаря с нищо и по никакъв начин за каквито и да било щети или вреди на лица или собственост, във връзка с използването или неизползването на информацията от този сайт.


Рая и Ивенчев